Sunday, 30 July 2017

Mary Jardin's Grand Opening

Tbh tak pernah pun dengar tentang Mary Jardin ni tapi masa pergi beli barang dapur dekat Star Avenue nampak bunting 'Grand Opening Mary Jardin'. Lepas tu nampak pulak bunting dia bersepah sepanjang jalan balik dari office. Disebabkan ada promotion 50% off, sebagai perempuan yang hamak dengan sales, haruslah berazam untuk menapak ke tempat kejadian walaupun tak tahu pun apa benda dia jual. Hewhew

Sementara tunggu member sampai dekat MRT Kwasa Sentral, lepas beli hadiah wedding, menapak la ke Mary Jardin. Masa tu dah ramai dah yang menunggu dekat kaunter. Memang ramai sangat sampai penuh ke bahagian luar. Yang suami dengan stroller baby & muka cemuih tak payah cakap lah. Perkara biasa.

 

Pembelian produk MJ mula lepas habis launching. Disebabkan penuh sangat, duduk melepak dekat luar ambil gambar je sebab deco cantik. Hewhewhew


*gambar dekat event ni je sampai penuh phone T.T*

Bila dah habis launching, nampak Hannah Delisha nak balik. Terus kucar-kacir mintak nak bergambar. Macam mana comel dia dalam TV, macam tu lah jugak comel dekat luar. Suara pun lembut sopan je.

Sebenarnya tak kenal pun Hannah Delisha tapi sebab tengok ramai sangat muda-mudi pergi bergambar dengan dia, gamble lah ajak bergambar. Lepastu dengar pulak diorang dok sebut nama dia. Dah habis bergambar baru google muka dia. Nasib betul. Dah lah tak kenal siapa, gigih pulak tu mintak bergambar sampai dua kali sebab gambar awal tu tudung selebet kena tiup angin. T.T


Me : Hannah, boleh tak nak ambil gambar lagi sekali sebab gambar tadi tak cantik.
Hannah : Eh, boleh je.
*lepas ambil gambar*
Manager : Haaa okay2 dah cantik dah tu haa jom balik
T.T

Lepas tengok brochure Mary Jardin, rasa macam nak try jugak guna product dia nak pulak ada 50% kan tapi bila tengok beratur kemain panjang sampai ke luar  nak menuju ke escalator dah, terus cancel je hasrat tu. Next time lah kot. Rela lagi beli harga asal daripada kena beratur panjang. T.T

 
Senarai nama agent MJ

Founder Mary Jardin - Dr Maryam & husband. 
Lepas Google testimoni Mary Jardin ni not bad lah jugak. Memang flawless lepas guna product ni. Yang paling best, product 100% organic. Product organic kalau mahal pun tak kisah sebab risk untuk muka breakout tu memang tersangatlah rendah. Lepas ni kalau rasa nak try, boleh dah pergi buat treatment dekat sini. Jangan jealous kalau muka flawless & comel macam Hannah Delisha. Hewhewhew kbai.

1 comment:

Ana Suhana said...

Review baik dah tu. Boleh lah try lps ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...