Monday, 7 August 2017

GA : Jom Menang Barangan Lazada Bernilai RM20 by S.K.



Dapat tahu pasal contest ni dari kak Hani sebab dia tag dekat FB so hari ni baru dapat nak up entri untuk contest ni. 

So untuk memenuhi syarat, barangan dari LAZADA yang teringin sangat nak dapat kalau menang nanti ialah vacuum cleaner kereta ni sebab kereta memang selalu berhabuk. Kerja dekat site masuk kereta memang berpasir. Kereta bersepah sebab adik-adik suka makan dalam kereta tak payah cakap lah. 

Disebabkan tengah promotion sekarang dah deduct harga, dari RM35 jadi RM19, memang sesuai sangat lah dengan contest ni sebab kena cari barang below RM20. 


Kepada yang singgah sini & belum join lagi, Iolls tag korang join contest ni ye. Klik banner macam biasa tau :)


3 comments:

Cik Rose said...

Assalamualaikum. Rose follow sini

Salatul Zarida said...

semoga berjaya..

Shahida Dzulkafli said...

Wah.. Comel je vacuum tu.. All the best..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...