Wednesday, 13 September 2017

Pencarian Bloglist Baru #2

Hai semua rakan bloggers harap sihat sejahtera semuanya. Sebelum ni dah buat pencarian bloglist untuk blog ni tapi bila perhati dah ada blog yang dah berbulan tak update & jaringan rakan blogger pun dah makin bertambah.

Jadi nak ajak semua rakan bloggers join segmen bloglist ni yang akan berlangsung selama seminggu sahaja & tiada hadiah penyertaan cuma nak tambah traffik blog masing-masing sahaja. Harap ramai yang sudi join ye. Kalau ada penyertaan bawah dari 10 pun tak apa sebab yang 10 ni hari-hari terjamin akan dilawat blognya :)


Syaratnya pun  mudah sahaja :

1. Follow blog ni
2. Letak banner ni di blog & backlink ke post ni
3. Letakkan link post di ruangan komen.

3 syarat je & you're done. Selamat bersegmen guys :)

20 comments:

Tiara Sapphire said...

join :)

http://sweetepalhijau.blogspot.my/2017/09/percarian-bloglist-baru-blog-farhana.html

Zafirah Nazri said...

join

http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/09/pencarian-bloglist-baru-by-farhana-jafri.html

Princess Serra said...

https://messarah.blogspot.my/2017/09/pencarian-bloglist-baru-2-by-farhana.html

Nisha said...

Assalammualaikum, saya join ya! :D

http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2017/09/pencarian-bloglist-baru-2.html

Syah BaNu said...

join..

http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/09/pencarian-bloglist-baru-blog-farhana.html

sis gee said...

gee join!

http://www.sisgee.com/2017/09/pencarian-bloglist-baru-blog-farhana.html

this ni3za said...

Support you here...

http://thisni3zahata.blogspot.my/2017/09/pencarian-bloglist-baru-by-farhana-jafri.html

Ucing said...

Hi..Ucing Join Segmen Lah (^_^).

http://ucingkadayan.blogspot.com/2017/09/pencarian-bloglist-baru-farhana-jafri.html

Zuhaira Nasrin said...

https://eyranasrin.blogspot.my/2017/09/pencarian-bloglist-baru-2.html

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

ccl join
http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/09/pencarian-bloglist-baru-blog-farhana.html

Azieta Adam said...

saya join ;) http://azietaqniza.blogspot.com/2017/09/pencarian-bloglist-baru-blog-farhana.html

zam zarina Yatim said...

Hai, akak join ye :) http://sihatbahagiaceria.blogspot.my/2017/09/pencarian-bloglist-baru-blog-farhana.html?m=1

Iyraa Cariyno said...

hai farhana, iyraa dah join :)
http://iyraacariyno.blogspot.my/2017/09/pencarian-bloglist-baru-2-by-farhana.html

Misya (Aimi Syahirah) said...

http://www.aimisyahirah.com/2017/09/pencarian-bloglist-baru-2.html

Haslina Kasbulah said...

saya join

http://puankuci.blogspot.my/2017/09/pencarian-bloglist-baru-2.html

Safiyya Fazli said...
This comment has been removed by the author.
Piya said...

Saya join :)

http://beautifulhues.blogspot.my/2017/09/pencarian-bloglist-baru-by-farhana-jafri.html

Siti Nurfauzani said...

saya join ya sis :)

http://aztieyshana.blogspot.my/2017/09/pencarian-bloglist-baru-2.html?zx=1a3a0c1e6e1fc204

Anonymous said...

saya tak join..sy budak baru xpandai godek blog tp sy nak tinggalkan gk link blog saya https://cararesepi.blogspot.my/. harap sudi masukkkan dalam bloglist awak dan kunjung balik ya...

Sang aura said...

Alhamdulillah.. ni link yang SA join tu http://ehbelogaku.blogspot.my/2017/09/pencarian-bloglist-baru-farhana-jafri.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...