Friday, 5 January 2018

Pencarian Bloglist 2018 Blog FarhannaJafri

Assalamualaikum & hai semua pembaca blog ni. Since dah masuk tahun baru ni rasa nak renew bloglist sebab makin bertambah pula blog yang dah berkurun lamanya tak update. 

Bloglist baru ni pun nak masukkan blog yang selalu jugak datang menyinggah. Setiap kali post mesti ada komen. Terima kasih sebab rajin datang. Kadang tu tak sempat nak balas kunjungan sebab utamakan yang dalam bloglist dulu lepastu busy dengan kerja dah lupa nak balas kunjungan yang komen. Pergi tu pergi tapi lambat, tak macam yang ada dalam bloglist. Maaf ye :)

Makanya, bermula pada tarikh ni sampai 13 Januari nanti akan berlangsungnya segmen pencarian bloglist baru. Tak kisah berapa ramai yang join, semuanya akan masuk dalam bloglist. Tapi kalau penyertaan lebih 30 orang, nak pilih 10 yang bertuah untuk dapat hadiah misteri. 


Syarat-syarat penyertaan :

1. Follow blog ni. 

2. Follow Instagram.

3. Follow semua blog & social media peserta lain yang join segmen ni.

4. Update post untuk segmen ni dengan tajuk 'Pencarian Bloglist 2018 Blog FarhannaJafri' dan tulis sikit tentang blog ni, sebarang komen, cadangan ataupun permintaan pun boleh. Kemudian backlinkkan ke entri ni.

5. Tinggalkan link entri dekat kotak komen & semua media sosial yang korang nak peserta lain follow. 


Senang kan? Selamat bersegmen semua :)

Senarai Peserta :

1. http://missbunnydiaries.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018-blog.html
2. http://www.raydahalhabsyi.com/2018/01/pencarian-bloglist-2018-blog.html
3. http://starlavenderluna.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018-blog.html
4. https://fatinshahrizam.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018-blog.html
5. http://zieyaweasley.blogspot.my/2018/01/friday-5-january-2018-pencarian.html
6. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018-blog.html
7. https://ladyinredplanner.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018-blog-FarhannaJafri.html
8. http://sweetepalhijau.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018-blog.html
9. http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018-farhana-jafri.html
10. http://cekodokraha.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018-blog-farhanna.html
11. https://nurazianjaafar.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018-blog.html
12. https://jombercontest.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018-blog.html
13. http://mummysupplementshop.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018-blog.html
14. http://bercakapdenganbintang.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018-blog.html
15. http://darihatimissmulan.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018-blog.html
16. http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018-blog.html

21 comments:

  1. Done follow dari segmen giveaway hari tu...kali ni nak join bloglist awak pula..hehe..Saya tak ada akaun media sosial lain selain blog. Ni link dia bagi sesiapa yang belum follow...

    http://missbunnydiaries.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018-blog.html

    ReplyDelete
  2. Done done and done.

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/01/pencarian-bloglist-2018-blog.html

    Follow me here. thnk you

    https://www.instagram.com/raydahalhabsyi/?hl=en

    https://www.youtube.com/channel/UCWJKqdiCqcsCsc2QZMknhuw?view_as=subscriber

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Farhana, akak join dan support awak..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018-blog.html

    ReplyDelete
  4. Fatin join,

    https://fatinshahrizam.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018-blog.html

    ReplyDelete
  5. Salam kenal Sobat, semoga Sukses Pencarian Bloglist 2018 nya yah.

    ReplyDelete
  6. Good luck uolsss. inshaallah sya akn join.. belum ada masa. nnt eh !

    ReplyDelete
  7. JOINED



    http://zieyaweasley.blogspot.my/2018/01/friday-5-january-2018-pencarian.html

    ReplyDelete
  8. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018-blog.html

    ReplyDelete
  9. Saya join :

    URL Blog : https://ladyinredplanner.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018-blog-FarhannaJafri.html

    Do follow me :

    Instagram : @ladyinredplanner
    Twitter : @ladynredplanner
    Facebook Page : Sis LZ
    Bloglovin : @ladyinredplanner

    Thank you & Have a great day!

    ReplyDelete
  10. join :)

    http://sweetepalhijau.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018-blog.html

    ReplyDelete
  11. http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018-farhana-jafri.html

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah..saya join ye

    http://cekodokraha.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018-blog-farhanna.html

    ReplyDelete
  13. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018-blog.html

    ReplyDelete
  14. Hai Faiq Join...

    http://najmi-faiq.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018-blog.html

    ReplyDelete
  15. cikyan dah join...

    https://nurazianjaafar.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018-blog.html

    sesapa blom join giveaway cikyan, blh la join okey.

    https://nurazianjaafar.blogspot.my/2017/12/giveaway-1-new-year-2018-by-cikyan.html

    good luck utk semua peserta okey !

    ReplyDelete
  16. Saya join ...

    https://jombercontest.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018-blog.html

    follow saya :

    https://m.facebook.com/hani.rahman.3

    https://plus.google.com/111310701582050731878

    https://www.instagram.com/hanirahman6377

    https://twitter.com/HaniFadhlina

    https://jombercontest.blogspot.com/

    https://hanifadhlinaabdulrahman.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. salam..akk join

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018-blog.html

    ReplyDelete
  18. Salam sis! Say dah join! Gudluck semua. Boleh blogawaling sini ye. =)

    http://bercakapdenganbintang.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018-blog.html

    ReplyDelete
  19. join..

    http://darihatimissmulan.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018-blog.html

    ReplyDelete
  20. saya join

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018-blog.html

    FB : https://www.facebook.com/kamiDEshoppe/
    IG : https://www.instagram.com/onlineshop_shahaz/

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...